FAQ

Her på siden, har jeg samlet nogle af de spørgsmål jeg har modtaget. Har du et spørgsmål, som ikke fremgår her på siden, er du velkommen til, at kontakte mig. Du kan stille et spørgsmål her.

Hvad kan jeg få svar på?

 • Der er egentlig ikke grænser for, hvad du kan spørge om. Dog giver mine guider oftest  ”hjælp til selv hjælp”. Derfor giver de ikke altid direkte svar på fx, ”hvor?”, ”hvornår?” eller ”hvordan?”. I stedet, guider de dig i den retning du kan gå eller gør dig opmærksom på, hvad du skal arbejde på, for at opnå det du ønsker. Dette skyldes, at de ønsker vi gør vores egne erfaringer og at vi arbejder med os selv, da vi jo alle er her på jorden, for at lære. 
  Af samme grund anbefaler jeg at undgå ”ja” og ”nej” spørgsmål. Denne type spørgsmål indikerer at fremtiden er låst, hvilket i min verden ikke er sandheden. I stedet kan spørgsmål indledes med ”Hvad har jeg brug for at vide i forhold til..” og så den pågældende situation.

  Jeg besvarer ikke spørgsmål om 3. part. Jeg stiller ikke ind på sygdom eller psykiske lidelser.
   

Kortets navn, stemmer ikke altid overens med den besked du giver. Hvorfor?

 • Jeg bruger ikke de klassiske tydninger af kortene, da jeg modtager beskederne clairvoyant. Derfor kan et kort godt have en titel, der ikke passer på beskeden. Jeg beder Jer derfor om, ikke at lægge for meget vægt på selve kortet, men i stedet på beskeden I får.
   

Hvorfor er der længere beskeder til nogle kort end andre?

 • Jeg modtager beskederne clairvoyant. Derfor bestemmer jeg ikke selv, hvad eller hvor meget, der kommer igennem på de enkelte kort. Føler jeg, at kortet mangler noget uddybning, trækker jeg et supplerende kort.
   

Hvad er ”Supplerende kort”?

 • ”Supplerende kort”er et ekstra kort jeg trækker, når jeg ønsker uddybelse eller for, at se hvilken retning guiderne ønsker, at jeg skal gå med kortet. Det sker også at kort selv hopper ud af bunken når jeg blander. Disse kommer ligeledes med, som supplerende kort. 
   

Kan jeg kun bestille skriftlige oplæg?

 • Ja, pt. tilbyder jeg kun skriftlige oplæg, online.