Weekendens Kort

17.-19. januar 2020

Vælg et kort

Se det vendte kort, samt din besked, nedenfor

1: Vælg den kærlige løsning. Den, der ej er baseret på frygt. Den, som udspringer af lys. Den, der tjener det højeste bedste for alle parter. Heri ligger ligeledes at vælge med hjertet. Når vi gør dette, vil vi automatisk tjene lyset. Lys i dit liv, er ligeledes lys til ÈNheden. Undgå at fravælge noget pga. frygt. Lige såvel at tilvælge. Der ligger en løsning eller et svar og venter, når du er åben for, at lytte til dit hjertes melodi.

Tak univers, for at guide mig i retning af den kærlige løsning, i alle henseender, til alles højeste bedste. Jeg slipper frygten og giver plads til mirakler.”

2: Overflod er tilgængelig i alle aspekter af livet, når vi er parate til at åbne vores hjerter for det. At se os selv værdige til at modtage, såvel som villige til at dele. Det vi giver, kommer naturligt tilbage. Dette er ligeledes gældende for de energier vi sender ud og deler med andre og universet. Når du føler dig rig i hjertet, da vil du i sandheden være rig. Vælg kærlige ord og tanker om dig selv og dine omstændigheder. Se magien danse omkring dig, såvel som miraklerne der tager form.

Vid at du fortjener glæden og del den trygt med andre.

3: ”Som du tænker, så skal du blive”. Når du mærker lyset i dit hjerte, da vil lys være hvad du ånder. I lyset ligger tro og optimisme. Troen på kærligheden og tillid til universet. Vid at du gør det godt som ambassadør for lyset. Fortsæt det fine arbejde og bevar de lyse tanker. Noget er ved at manifestere.

♥ God weekend ♥