Om mig

Mit navn er Henriette Meinertz og jeg er stjernebarn af 80'erne.
Jeg er Certificeret Kyle Gray Praktisør. Herunder certificeret englekort læser og engle guide. (Certified Angel Card Mastery & Certified Angel Guide - Kyle Gray) 

Min sande spirituelle rejse startede tilbage i 2016, hvor jeg modtog  min første clairvoyance. Her fik jeg at vide, at jeg skulle arbejde med clairvoyant tarot. Jeg fik også besked på, "bare at kaste mig ud i det!". Jeg er derfor selvlært langt hen ad vejen. Jeg besluttede dog i 2017, at supplere med et certifikat, som englekorts læser. I 2019 har jeg suppleret med engle guide. 

Det er vigtigt for mig at nævne, at jeg mener tro er en personlig ting. Derfor, hverken kan, skal eller vil jeg overbevise dig om, hvad du skal tro på.

Når jeg laver et oplæg, videregiver jeg blot de beskeder jeg får. Jeg går ikke ind og analyserer på dem. Jeg arbejder altid i lyset og respekterer derfor, at der er ting, som det ikke er meningen vi mennesker skal vide nu og her. Beskederne spår ikke om fremtiden, i den forstand, at de giver dig præcise beskeder om "hvor og hvornår". De skal betragtes som "hjælp til selvhjælp" og giver dig derfor heller ikke en færdig facitliste. Som mange andre, der arbejder i lyset, nok også vil fortælle dig, så ønsker guiderne, at du skal gøre dig dine egne erfaringer. Dog er de altid klar til at hjælpe dig kærligt på vej. Vid, at beskederne altid er sagt i lys og kærlighed.

Jeg har altid troet på og følt mig tæt på Gud. Jeg er opdraget i den kristne tro, men har altid haft min lidt egen tilgang til tingene. Jeg har i dag ikke en egentlig religion. Jeg mener, at når alt kommer til alt, handler det at tro på gud, om at tro på kærlighed og det bedste i os alle. At respektere hinandens forskelligheder. At se os som en ÈNhed og leve således.