Engletal

Universet sender ofte tegn. Én af måderne de gør det på, er igennem tal. Du har måske selv oplevet, at kigge på klokken, på nøjagtigt samme tidspunkt, flere dage i træk. Eller måske du ser de samme tal rundt omkring. Typisk siger man, at 3 gentagelser betyder at det er et tegn – altså, at du ser de samme tal minimum 3 gange. Men der kan også være andre gange, hvor du føler, at en bestemt talrække ”taler til dig”, selv om det er første gang du ser den. Nedenfor har jeg lavet en kort liste med nogle af betydningerne, der oftest bruges. I sandheden findes der lige så mange beskeder, som der findes talkombinationer. En Google-søgning på ”engletal” vil give flere resultater. Husk også på, at beskeder kan være personlige. Derfor, kan du godt finde en anden betydning bag tallene. Ser du fx dit lykketal, kan dette være en positiv indikation på, at noget er på vej eller en påmindelse om, at alt er godt. 

123(4): Betyder at du er på rette vej.

Er tallene blandet - fx 1324 - tolker jeg personligt dette som, at jeg er på rette vej, men at jeg tager tingene lidt i min egen rækkefølge. Fx som at vælge at gå, før man kravler. Det kan godt lade sig gøre og i sidste ende, lander man det samme sted. Dog er der større gavn ved, at lære at kravle først.

000: Er en påmindelse om, at du er ét med Gud. Mærk tilstedeværelsen af hans kærlighed inde i dig. Det kan også være tegn på fuldendelse - at en situation har været hele vejen rundt og nu er afsluttet.

111: Dette er tegn på, at manifestationens kræft er stor i øjeblikket. Derfor bør du fokusere på det du ønsker, i stedet for det du ikke ønsker. Dine tanker og er ved at tage form. Hvis ikke du er tilfreds med de ændringer der sker i dit liv, så korriger dine tanker. Du kan bede englene om hjælp til dette.

222: Dine manifestationer er ved at blive til virkelighed. Bliv ved med, at fokusere på det du ønsker at opnå. Mærk det. Visualiser det. Lev det som allerede værende sandt. Du er lige ved at være der.

333: De opstegne mestre gør dig opmærksom på, at de er i nærheden. De er klar til at hjælpe dig. Blandt de opstegne mestre, kan bl.a. nævnes Jesus, Maria, Moses og Kuthumi.

444: Englene er hos dig med deres kærlighed og hjælp.

555: Større forandringer i dit liv er på vej. Forandringer er en naturlig del af livet. Derfor skal disse forandringer ikke ses som ”positive” eller ”negative”. Forandringerne kan være svar på dine bønner. Også selv om de kommer på en anden måde end den du havde forestillet dig.

666: Er en kærlig opfordring til at fokusere mindre på den materielle verden og i stedet fokusere mere på ånd og tjeneste. Når vi er opmærksomme på og udtrykker taknemmelighed for, hvad allerede er i vores liv, tiltrækker vi overflod i alle aspekter af vores liv. Således vil de materielle og følelsesmæssige behov automatisk blive opfyldt.

777: Tillykke, du er på rette vej! Englene opmuntrer dig til at fortsætte, da dit ønske er ved at blive opfyldt. Du kan også forvente, at der er flere mirakler på vej.

888: En fase i dit liv er ved at være slut. Det kan være en følelsesmæssig fase, et parforhold, et job etc. Husk, at med hver slutning følger en ny begyndelse.

999: Fuldendelse. En betydningsfuld fase i dit personlige eller globale liv, er forbi. Det er også et budskab til lysarbejdere, involveret i Jordens healing, om at: "Gå i gang med arbejdet. Moder Jord har brug for dig lige nu".