Vilkår & Betingelser

Kortlæsninger

Når du bestiller, bekræfter du at være bekendt med følgende:

Kortlæsninger

Du er fyldt 18 år.

Oplæg er personlige. Arbejdet med dit oplæg starter umiddelbart efter betaling. Derfor ydes der ingen refundering af bestilte og betalte oplæg. Bestilte oplæg kan afbestilles indtil betalingen er gennemført. Ved betaling, fraskriver du dig dine 14-dages fortrydelsesret.

Oplæg forudsiger fremtidige begivenheder, som kan indtræffe, afhængigt af din reaktion på din nuværende situation og om du fortsætter i samme retning som nu. Vi har alle egen fri vilje og det er til hver en tid egne beslutninger og valg, der skaber din nutid. Henriette Meinertz kan derfor ikke holdes ansvarlig for, om en læsning går i opfyldelse eller ej.

Guiderne giver oftest ”hjælp til selvhjælp”. Derfor giver de dig ikke direkte svar på fx, ”hvor?”, ”hvornår?” eller ”hvordan?”. I stedet, guider de dig i hvilken retning du kan gå eller gør dig opmærksom på, hvad du kan arbejde på, for at opnå det du ønsker. Dette skyldes, at de ønsker vi gør vores egne erfaringer og at vi arbejder med os selv, da vi jo alle er her på jorden, for at lære. Så føler du ikke, at der gives direkte svar på dit spørgsmål, så prøv at læse mellem linjerne.

Kortene tolkes i bedste overbevisning og er altid lavet i lys og kærlighed.

Det er dit ansvar, om du vælger at følge læsningen eller ej. Jeg videregiver de beskeder jeg får og bestemmer ikke selv hvad der kommer igennem.

Oplæg sendes til den oplyste e-mail adresse. Når du bestiller, vil du få en dato for betaling, samt hvornår du kan forvente, at modtage det bestilte oplæg. Ved uforudsete hændelser, kan denne dato rykke sig. I så fald, vil du får besked herom. Du kan i tiden frem til betaling, nå at fortryde din bestilling.

Brug aldrig kortlæsninger som erstatning for professionel hjælp – hvad end det måtte være helbred, juridisk eller anden form for hjælp. Se kortene som et supplement. I juridiske termer, anses kortlæsninger for underholdning.